junior.2.jpg

Junior på WoG

Gröntkort kurs Junior 
Information och anmälan hittar du i kursalternativen om du klickar dig på -  World of Golf och Nicklas Nyström.


Vid frågor hör av dig till Nicklas Nyström på nicklas.nystrom@worldofgolf.se

Junior- & Ungdomsträning på World of Golf & Sisjö Golfklubb


För anmälan, kontakta gärna Nicklas. Se nedan.

Vi har, fördelat på våra två anläggningar, de bästa träningsområdena med range och närspel, dessutom en väldigt bra korthålsbana och en stor 9-hålsbana som vi använder.

Vi hoppas att ni barn och ungdomar ser oss som det självklara stället att vara på. Därför försöker vi ha ett bra träningsupplägg och fördelaktiga medlemserbjudanden för spelmöjlighet under hela året. Mer info om det längre ned.
 
Alla träningsområden blir en självklar del i upplägget, så att ni ungdomar får en bra blandning i träningen och ett inspirerande ställe att vara på efter skolan och på loven. Då kan och vill ni bli bättre på golf och andra idrotter.

Koordinations- & teknikövningar varvas med tävlingar, lekar, tester och spel på banan.


Träningen vi har är anpassad till din egen nivå, så att den tillsammans med kompisar och konkurrens gör att ni vill ha fler roliga övningar att utvecklas genom.

Vår satsning riktar sig till dig vare sig du gillar att träna med kompisar eller att tävla. 

 


Anmäl dig till

årets junior- och ungdomsträningar genom att mejla:
 
Nicklas Nyström                                                                       
mail: nicklas.nystrom@worldofgolf.se 

mobil 0767-966232                               
 
Vi tar via mejl emot önskemål om grupp och träningsdagar/tider och kommer att försöka ta hänsyn till kompisar, ålder, golfnivå och träningstider vid gruppindelningar.

 


Upplägg och träningsavgifter:


15 stycken träningsveckor per grupp i perioden v.17-39, fördelat på Sisjö/World of Golf enligt:
 
Sisjö GK: v.19+21+23+25+33+35+37


WoG: v.17+18+20+22+24+26+32+34+36+38+39

Notera gärna att alla grupper alltså inte har träning samtliga veckor, utan att respektive grupp kommer ha 15 tillfällen enligt individuella scheman baserat på helgdagar etc.
 
Vi har 3 huvudsakliga träningsalternativ, så att det förutom alternativ 3 (som är det klassiska upplägget med en träningstimme per vecka) finns möjlighet till att ha fler schemalagda träningar per vecka:
 


1)

För de lite mer ansvarsfulla (som också kan agera i grupp utan konstant överseende) och i grundtanke tävlingsintresserade:
De har möjlighet till 2 schemalagda träningspass per vecka (varav 1 är tränarlett);
 
Ett träningspass både med tränare och självträning på 2,5 timmar (sk ordinarie), där 2 grupper tränar parallellt och som varvar både Fys och Golf (då passen är på WoG) och då passen är på Sisjön är planen att det varvas golfträning + spel på banan, samt att de har ett extra schemalagt träningspass på annan dag som är planerat och förberett för gruppen med beskrivning av passets uppgifter, som sedan genomför sitt pass själva.


Vill man vara med på det långa mixade passet och inte har möjlighet att ha 2 träningar per vecka så är det såklart möjligt (2 300 kr).

 


2)

De ganska träningsflitiga (fortfarande ansvarsfulla som kan agera i grupp utan konstant överseende), som vill ha 2 stycken schemalagda träningspass per vecka på 1 timma vardera, varav ett pass är tränarlett och ett extra schemalagt träningspass på annan dag som är planerat och förberett för gruppen med beskrivning av passets uppgifter, som sedan genomför sitt pass själva.
 


3)

De som har en tränarledd träningstid om en timme per vecka.
I likhet med tidigare års upplägg.

För de som önskar annat upplägg än de 3 nämnda ovan (tex att ha 2 tränarledda pass per vecka), hör av er till mig så kan vi planera efter ett sådant upplägg.

Det kommer också att finnas speltider reserverade på fredagseftermiddagar, både för tävling och spel med kompisar/föräldrar.
 
Junioravslutning på WoG – Lördag 28:e september (V.39) med lagtävlingar, spel på banan, grillning och prisutdelning.

 


Träningsavgifter

(ålder ni fyller under året): 

JUNIORER 17-21 år: 2 500 kr

2 träningar per vecka (alt 1, inkl fyspass)
 
JUNIORER 13-16 år: 2 300 kr

2 träningar per vecka (alt 2)
 
JUNIORER 11-12 år: 2 100 kr

1 träning, 1 tim per vecka (alt 3)
 
KNATTAR 6-10 år: 1 900 kr

1 träning, 1 tim per vecka  (alt 3)            
 

Medlemskapserbjudanden 13-17 år:
Allians-medlemskap som medför full spelrätt på Sisjön och Torrekulla samt reducerat pris på WoG's korthålsbana, dessutom ett eget bollkort laddat med 600 kr.
 
PRIS 

0-12 år: 1 200 kr (ordinarie 1 380 kr)
13-17 år: 2 000 kr (ordinarie 2 880 kr)
18-21 år: 3 000 kr (ordinarie 3 780 kr)

 

Instruktioner:
1)
 Välj träningsplats och specifik tränare eller "Alla"
2)  Välj kurstyp (sorterad i bokstavsordning).
3)  Välj datum och tid

OBS. Om du mot förmodan inte kan logga in eller av någon anledning boka kurs/lektion prova gärna länken längst ner på sidan. Om du fortsatt har problem ring oss på 031-7097980.
 

Niklas.jpg

Nicklas Nyström
TEACHING PROFESSIONAL

Det handlar om att få bollen i spel och att få bollen i hål. Och det handlar om att ha kul under tiden. I min roll som golf-pedagog vill jag gärna betrakta mig själv som vägvisare och inspiratör. Mitt jobb handlar om att handleda och stimulera Ditt utvecklingsarbete.