top of page

BAS 1

WORLD OF GOLF

Golf-ID

fritt spel WoG Närspelsområde

fritt spel WoG Mini Course

-------------------

Årsavgift: 1 795 kr

alt. 150:-/mån via autogiro

blue.2023.jpg

Se fler medlemskap

Medlemskap i World of Golf?

På World of Golf, navet i vår lilla golfkoncern, är vi besjälade av golf. Inte bara träningen utan också spelandet. Genom våra egna golfbanor WoG City Park (tidigare Sisjö Golf) och WoG Mini Course erbjuder vi medlemskap i en skala som passar många genom medlemskapet Basic.

 

Genom samarbetet med Hulta Bollebygd GK och Åsundsholms Golf & Country Club kan vi dessutom erbjuda fritt spel genom vårt medlemskap Max för alla som har en crush på golf.

Som ett exklusivt erbjudande för MAX-medlemmar kan vi erbjuda tillägget "Stora Lundby" som ger fritt spel på deras fina bana. 

Utveckla ditt närspel på Mini Course eller ta en skön 9-, eller 18-hålsrunda på någon av banorna. Eller tillbringa nån timma på rangen och närspelsområdet och bli en ännu bättre golfare. Tillsammans blir vi en stark grupp, eller Allians.

​Golf är berättigat till Friskvårdsbidrag, läs mer längre ner på sidan.

OM FRISKVÅRDSBIDRAGET


Golf kvalificerar för Friskvårdsbidrag för dem som har den möjligheten. Det maximala avdragsbeloppet är 5 000 kronor per år. Det spelar ingen roll om den totala spelkostnaden överstiger denna beloppsgräns, understiger den eller är uppdelad i flera mindre belopp.

​Har du rätt att få friskvårdsbidrag för mer än vad medlemskapet kostar kan du komplettera med rangebollar eller lektioner på World of Golf.

Vi vill upplysa om att den av erlagda årsavgiften till klubben består av:

World of Golf CC (CITY CLUB)
MEDLEMSAVGIFT är 400:-  (Icke avdragsgillt)
SPELAVGIFT är 2240:-  (avdragsgillt)

World of Golf  BASIC

MEDLEMSAVGIFT är 400:-  (Icke avdragsgillt)
SPELAVGIFT är 5 420:-  (varav 5000:- är avdragsgillt)

World of Golf  MAX
MEDLEMSAVGIFT är 400:-  (Icke avdragsgillt)
SPELAVGIFT är 6 800:-  (varav 5 000:- är avdragsgillt)

Sisjö GK  CLASSIC

MEDLEMSAVGIFT är 400:-  (Icke avdragsgillt)

SPELAVGIFT är 4 700:-   (avdragsgillt)

Contact

ÅRSBOLLAR WORLD OF GOLF CITY CLUB

MEDLEMSBOLLAR

Gäller för alla aktiva klubbmedlemmar som under aktuellt år innehar medlemskap på World of Golf City Club med Medlemskap Bas och Max.

 

Rangekortet hämtas ut i receptionen på World of Golf.

 

Ordinarie giltighetstid för kortet är 1/3 till 20/2. För nästa period, förutsatt att du kvarstår i en medlemsform som kvalificerar för ”Medlemsbollar” fylls ditt kort på med 600:- vid anmodan i receptionen. Du kan när som helst fylla på med mer pengar och får då 20% mer på kortet än vad du sätter in. Saldot på ”Medlemsbollarna” nollas den 20/2.  OBS! Pengar du själv sätter in på ditt kort nollas aldrig.

wog.bollkort.jpg
bottom of page