top of page
Rangekort & priser

VÄLJ MELLAN KUPONG / SWISH, BOLLKORT ELLER ABONNEMANG FLEX

KUPONG / SWISH

​Passar dig som vill prova på rangeträning eller för dig som har vägarna förbi och bor på annan ort. Du köper en kupong för 60 kr och tar ut 40 bollar i bollmaskinen under samma dag. Observera att detta är vår dyraste rangeprodukt.

Kostnad: 60 kr för hink med 40 bollar​​

.

BOLLKORT

Bollkort passar dig som tränar oregelbundet. Du erhåller ett personligt bollkort som du laddar med pengar och du plockar ut bollar från automaten för hela beloppet. Du kan alltid ladda kortet igen. Ladda kortet gör du i receptionen eller med fördel direkt i bollmaskinen.

​Ladda med minst 300:- 
och fyll på efter behov.

Ladda med 600:- 
eller mer så fyller vi på 10% extra.

wog.bollkort.jpg

ÅRSKORT

FLEX25 – PRIS 2 500:-

​Årskort alt. 208:- / mån via autogiro. 

Vid köp fylls ditt kort med 3 250:- som du disponerar fritt. Motsvarar upp till 2800 bollar. 30% extra vid varje påfyllning under året

I priset ingår fritt inträde till Närspelsområdet samt 50% rabatt vid spel på Korthålsbanan. Bollarna disponeras valfritt under året.

wog.pro.bollkort.jpg

ÅRSKORT

FLEX50 – PRIS 5 000:-

​Årskort alt.​ 420:- / mån via autogiro. 

Vid köp fylls ditt kort med 7 500:- som du disponerar fritt. Motsvarar upp till 6 400 bollar. 50% extra vid varje påfyllning under året

I priset ingår fritt inträde till Närspelsområdet samt 50% rabatt vid spel på Korthålsbanan. Bollarna disponeras valfritt under året.

wog.pro.bollkort.jpg

ÅRSKORT

FLEX75 – PRIS 7 500:-

​Årskort alt.​ 625:- / mån via autogiro. 

Vid köp fylls ditt kort med 15 000:- som du disponerar fritt. Motsvarar upp till 12700 bollar. 100% extra vid varje påfyllning under året

I priset ingår fritt inträde till Närspelsområdet samt 50% rabatt vid spel på Korthålsbanan. Bollarna disponeras valfritt under året.

wog.pro.bollkort.jpg

MÅNADSBOLLAR

MÅNADSBOLLAR 240 – PRIS 2 880:-
Årskort alt. 240:- / mån via autogiro.

240 bollar fylls på ditt bollkort varje månad.

wog.bollkort.jpg

ÅRSBOLLAR WORLD OF GOLF CITY CLUB

MEDLEMSBOLLAR

Gäller för alla aktiva klubbmedlemmar som under aktuellt år innehar medlemskap på World of Golf City Club med Medlemskap Bas och Max.

 

Rangekortet hämtas ut i receptionen på World of Golf.

 

Ordinarie giltighetstid för kortet är 1/3 till 20/2. För nästa period, förutsatt att du kvarstår i en medlemsform som kvalificerar för ”Medlemsbollar” fylls ditt kort på med 600:- vid anmodan i receptionen. Du kan när som helst fylla på med mer pengar och får då 20% mer på kortet än vad du sätter in. Saldot på ”Medlemsbollarna” nollas den 20/2.  OBS! Pengar du själv sätter in på ditt kort nollas aldrig.

wog.bollkort.jpg
Pris korthålsbana
KORTHÅLSBANAN

Vi har en 9-håls närspelsbana med stora generösa greener på 350 m2. Hålen mäter mellan 50 och 88 meter. Här kan du träna de så viktiga och ofta avgörande sista  slagen in på greenen. För att även denna träning skall likna spelet på banan har vi byggt normalstora greener, grästees och hinder i form av bunkrar och växtlighet. Alla är välkomna, från nybörjaren till golfproffs, att spela korthålsbanan för att utveckla spelet eller bara ha lite kul. 

Dagsgreenfee: Vuxen 120 kr / Junior 70 kr

Årskort: Vuxen 1 500 kr  / Junior 1 125 kr 

5 månader: Vuxen 1 000 kr  / Junior  750 kr ​

Observera att som medlem i World of Golf CC spelar du alltid kostnadsfritt här.​

wog.korthålsbana.bollkort.jpg
NÄRSPELSOMRÅDET

Träna ditt närspel på tre av Europas största greener som är sammanlagt 7.500 m2, elupplysta och av högsta internationella kvalitet. Här tränar du puttning samt chip och bunkerslag. På World of Golf satsar vi på kvalitet. Vi strävar efter att hålla en mycket hög hastighet på greenen och vanligtvis ligger vi över medelvärdet jämfört med andra ranger och golfbanor. Vill du sänka dig eller konstant spela på ditt handicap är det här du skall börja för att spara slag.

Dagsgreenfee: 25 kr


Medlemmar med medlemskap CC, BASIC och MAX tränar gratis. 

Observera att du alltid spelar med egna bollar. Vid frost på greenerna är närspelsområdet stängt.  

Prislista Närspelsomr.
World of Golf Performance Center 

Vårt Performance Center har fokus på funktionell träning. Målet med det är att skapa rörlighet och styrka för en bättre prestation i din idrottsut- övning eller helt enkelt för en friskare vardag. 

 

Funktionell träning handlar om att stärka kroppen i naturliga rörelser snarare än i att ”lyfta skrot”. Att genom en och samma övning träna både styrka och rörlighet, balans och koordination ger oöver- träffat resultat för att klara belastningar inom både sport och vardag. 


Vill du också ha hjälp att bli ditt bästa jag genom vårt unika koncept designat bara för dig? 


BEHANDLING 
Har du ont i ryggen, lederna eller bara allmänna smärt- känslor i musklerna? Har du svårt att återhämta dig efter sportutövning eller annan ansträngning?  Det kan vara din fascia som inte mår så bra. 


Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början eller slut, som omsluter allt i hela kroppen. Från muskler och skelett till organ och celler. Fascian står för mer än en tredjedel av rörelsapparaten. Här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian. 


Om man har en skadad, irriterad eller inflammerad fascia får vi svårt att röra oss fritt och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. 


Man behandlar fascian med hjälp av en ”Djupvågsmaskin” i kombination med speciella, manuella tekniker. Det ger en effektiv och skonsam behandling som ökar rörlighet och avslappning, förbättrar cirkulationen och ökar vätskeflödet i kroppen. Maskinens pulser främjar flödet i fascian och mjukar samtidigt upp spänningar vilket underlättar en djupare effekt. Vår behandling passar perfekt för dig som vill öka din rörlighet, släppa på spänningar och avhjälpa smärtproblematik. 

 

KONTAKT 


Christian Berg
christian@coachberg.se / 0704-686768 

 

MEDLEMSKAP
WOG PERFORMANCE CENTER


Få tillgång till gym’et på tider som passar dig. 


Årskort, 12 månader 3 000:– 


Via autogiro - 250:-/månad 


Vi samarbetar med: Epassi, Actiway, Benify, Friskvårdskuponger, Friskvårdschecken & Flexpay

*Observera kortet är personligt

bottom of page