top of page
woogybild.20210.jpg

VILKET MEDLEMSKAP PASSAR DIG BÄST?

Teckna när du vill

Alla medlemskap löper 12 månader rullande.

Contact

Medlemskap i World of Golf?

På World of Golf, navet i vår lilla golfkoncern, är vi besjälade av golf. Inte bara träningen utan också spelandet. Genom våra egna golfbanor WoG City Park (tidigare Sisjö Golf) och WoG Mini Course erbjuder vi medlemskap i en skala som passar många genom medlemskapen BAS.

 

Genom samarbetet med Hulta Bollebygd GK och Åsundsholms Golf & Country Club kan vi dessutom erbjuda fritt spel genom vårt medlemskap ALLIANS 2 för alla som har en crush på golf

Vill du även spela Stora Lundby då väljer du ALLIANS 3.

Utveckla ditt närspel på Mini Course eller ta en skön 9-, eller 18-hålsrunda på någon av banorna. Eller tillbringa nån timma på rangen och närspelsområdet och bli en ännu bättre golfare. Tillsammans blir vi en stark grupp, eller Allians.

​Golf är berättigat till Friskvårdsbidrag, läs mer längre ner på sidan.

OM FRISKVÅRDSBIDRAGET


Golf kvalificerar för Friskvårdsbidrag för dem som har den möjligheten. Det maximala avdragsbeloppet är 5 000 kronor per år. Det spelar ingen roll om den totala spelkostnaden överstiger denna beloppsgräns, understiger den eller är uppdelad i flera mindre belopp.

​Har du rätt att få friskvårdsbidrag för mer än vad medlemskapet kostar kan du komplettera med rangebollar eller lektioner på World of Golf.

Vi vill upplysa om att den erlagda årsavgiften till klubben består av:

 

MEDLEMSAVGIFT 400:-  (Icke avdragsgillt):

ÖVRIG AVGIFT: Spelavgift

Gäller samtliga medlemskap

Contact

ÅRSBOLLAR WORLD OF GOLF CITY CLUB

MEDLEMSBOLLAR

Gäller för alla aktiva klubbmedlemmar som under aktuellt år innehar medlemskap BAS 1-2 och  ALLIANS 1–3 på World of Golf City Club.

 

Rangekortet hämtas ut i receptionen på World of Golf.

 

Ordinarie giltighetstid för bollkortet är samma som förfallodagen för medlemskapet. De ”fria” bollar som ingår i medlemskapet nollas vid din årsförfallodag förutsatt att det finns några kvar, pengar du själv satt in på kortet nollas aldrig. Nya ”fria” bollar sätts in på ditt kort vid uppvisande av betalningsbevis för ny medlemsperiod.

wog.bollkort.jpg
bottom of page